If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Самото количество не ме учудва а по-скоро начина по който се получава. Историята има дълга предистория от миналия Декември (на кратко започна с теч от ГНП то). В момента сякаш помпата, ЕКУ то и педала на газта си общуват помежду си и се самонагласяват. А това не би трябвало да се случва според мен. Все пак става дума за проста помпа с електрическо вместо механично управление
Самото количество не ме учудва а по-скоро начина по който се получава. Историята има дълга предистория от миналия Декември (на кратко започна с теч от ГНП то). В момента сякаш помпата, ЕКУ то и педала на газта си общуват помежду си и се самонагласяват. А това не би трябвало да се случва според мен. Все пак става дума за проста помпа с електрическо вместо механично управление
Педала ти е с реостат,имаш (дебитомер или мас сензор,непомня точно) двигателя като цяло е едно прозведение на изкуството,като картина на Дали . А ти си тръгнал да гледаш разход.Между другото наистина се самонагласят.Ванчини е двигателя на джипката ми,Чероки 2.5 - разход в града над 12,извън града под 10,ако карам до 120км/ч.Климатика и зима и лято все си се пуска,а перката от -30 до + 40 върти яко,фаровете светят нонстоп (като на всеки американец) така че ако всичките тия неща ги игнорирам,мисля че разхода може да падне много.
Аз много,ама много исках 2.5тд в купето на 155,но просто не успях да попадна на читава.Като знам този двигател как тегли джипката ... Пределно ясно е че агрегата е бутиков,ама то пък и ферарита не са масовки
Педала ти е с реостат,имаш (дебитомер или мас сензор,непомня точно) двигателя като цяло е едно прозведение на изкуството,като картина на Дали . А ти си тръгнал да гледаш разход.Между другото наистина се самонагласят.Ванчини е двигателя на джипката ми,Чероки 2.5 - разход в града над 12,извън града под 10,ако карам до 120км/ч.Климатика и зима и лято все си се пуска,а перката от -30 до + 40 върти яко,фаровете светят нонстоп (като на всеки американец) така че ако всичките тия неща ги игнорирам,мисля че разхода може да падне много.
Аз много,ама много исках 2.5тд в купето на 155,но просто не успях да попадна на читава.Като знам този двигател как тегли джипката ... Пределно ясно е че агрегата е бутиков,ама то пък и ферарита не са масовки
Оф аз какво има в тая кола знам точно до милиметър + всички зли духове живеещи в нея. Не се сещам за нещо дето да не е поправяно а и повечето части са нови. да не говорим и колко неща съм и добавил. Шантавото е че след много опити да се нагласи ГНП то по правилата накрая с импровизация и определено голяма циклова порция нещата станаха. Но в началото гълташе към 11 а сега е вече на 9 и чувствително намали пушенето. Даже и играенето на оборотите като пуснеш педала изчезва. А капака на изненадите беше че на моята помпа и на помпата дето взех от 155 цата на Дани буксите са различни
Аз имам 155 2.5TD от шест години и досега съм дал за ремонти само около 7 000лв иначе колата е страхотна ама да си я гледаш от терасата.А за скритите дефекти какво да кажа освен че тя цялата кола си е един скрит дефект
Не ща да чета всичко, щото и това ми стига!
По-надолу има и още!
Да не си отварям устата, че ще стане мазало, щото е след 21.30 и си правя алкохолни експерименти.
Трябва да си ненормален или просто тъп, да инвестираш 6000-7000 хил. лева, в таратайка, която не те кефи!
Аз не бих се съобразил с мнението на човек, който не е наясно с това, което иска!
Иначе 155 е славна кола, с доказани качества!
Не карам такава, щото ми е голяма, а по-малкото и братче ми пасва , като ръкавица!
Духа им , обаче е същия!
Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:51.
Основание: алкохолна деменция, породила правописни грешки
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
По-надолу има и още!
Да не си отварям устата, че ще стане мазало, щото е след 21.30 и си правя алкохолни експерименти.
Трябва да си ненормален или просто тъп, да инвестираш 6000-7000 хил. лева, в таратайка, която не те кефи!
Аз не бих се съобразил с мнението на човек, който не е наясно с това, което иска!
Не карам такава, щото ми е голяма, а по-малкото и братче ми пасва , като ръкавица!
Духа им , обаче е същия!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
По-надолу има и още!
Духа им , обаче е същия!
Мисля, че този коментар беше един от най-добрите, които съм чел тук ! Нямам какво повече да кажа, мисля че и собственика на таратайката също
П.П : Най-доброто беше с алкохолните експерименти !!!
Днес ми предложиха една 155-ца 2.5тд 95г за 800лв и мислех да я купя за сина, понеже скоро ще вземе книжка, но той държи да е бензинка и то 33-ка, като моята бивша бегачка.
Ако някой има интерес към дизела, мога да съдействам.
Колата е червена, в движение, с виещ преден десен лагер и се продава спешно.
Алфа Ромео не е за всеки, та съм се отказал да навлизам в подробности и да убеждавам когото и да било, че си струва.
Днес ми предложиха една 155-ца 2.5тд 95г за 800лв и мислех да я купя за сина, понеже скоро ще вземе книжка, но той държи да е бензинка и то 33-ка, като моята бивша бегачка.
Алфа Ромео не е за всеки, та съм се отказал да навлизам в подробности и да убеждавам когото и да било, че си струва.
Да го беше повозил да видим тогава какво щеше да каже
Съвета ми е да вземете 155ца пред 33ка.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Прави сте колеги,знамНо много голфчета а и разни други претенденти получаваха комплекси от 33-ката на старта, и от там му е мерака на Жорко.Даже веднъж на сфетофара един позеленя в едно Q7 докато не издрапа пред мен
155 е далеч по комфортна и ако зсависи от мен, да, но нека първо да строши' един боксер
По-надолу има и още!
Духа им , обаче е същия!
Време беше да се запишеш батече тук верно на мазало тръгна
Comment