Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
    Моята последните 2 седмици категорично е около 9/100. И това е само градско в София от Младост до Люлин с непрекъснато работещ климатроник

Kакво те учудва?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
      Kакво те учудва?
      Самото количество не ме учудва а по-скоро начина по който се получава. Историята има дълга предистория от миналия Декември (на кратко започна с теч от ГНП то). В момента сякаш помпата, ЕКУ то и педала на газта си общуват помежду си и се самонагласяват. А това не би трябвало да се случва според мен. Все пак става дума за проста помпа с електрическо вместо механично управление
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Самото количество не ме учудва а по-скоро начина по който се получава. Историята има дълга предистория от миналия Декември (на кратко започна с теч от ГНП то). В момента сякаш помпата, ЕКУ то и педала на газта си общуват помежду си и се самонагласяват. А това не би трябвало да се случва според мен. Все пак става дума за проста помпа с електрическо вместо механично управление

Педала ти е с реостат,имаш (дебитомер или мас сензор,непомня точно) двигателя като цяло е едно прозведение на изкуството,като картина на Дали . А ти си тръгнал да гледаш разход.Между другото наистина се самонагласят.Ванчини е двигателя на джипката ми,Чероки 2.5 - разход в града над 12,извън града под 10,ако карам до 120км/ч.Климатика и зима и лято все си се пуска,а перката от -30 до + 40 върти яко,фаровете светят нонстоп (като на всеки американец) така че ако всичките тия неща ги игнорирам,мисля че разхода може да падне много.

Аз много,ама много исках 2.5тд в купето на 155,но просто не успях да попадна на читава.Като знам този двигател как тегли джипката ... Пределно ясно е че агрегата е бутиков,ама то пък и ферарита не са масовки

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          Педала ти е с реостат,имаш (дебитомер или мас сензор,непомня точно) двигателя като цяло е едно прозведение на изкуството,като картина на Дали . А ти си тръгнал да гледаш разход.Между другото наистина се самонагласят.Ванчини е двигателя на джипката ми,Чероки 2.5 - разход в града над 12,извън града под 10,ако карам до 120км/ч.Климатика и зима и лято все си се пуска,а перката от -30 до + 40 върти яко,фаровете светят нонстоп (като на всеки американец) така че ако всичките тия неща ги игнорирам,мисля че разхода може да падне много.

Аз много,ама много исках 2.5тд в купето на 155,но просто не успях да попадна на читава.Като знам този двигател как тегли джипката ... Пределно ясно е че агрегата е бутиков,ама то пък и ферарита не са масовки
          Оф аз какво има в тая кола знам точно до милиметър + всички зли духове живеещи в нея. Не се сещам за нещо дето да не е поправяно а и повечето части са нови. да не говорим и колко неща съм и добавил. Шантавото е че след много опити да се нагласи ГНП то по правилата накрая с импровизация и определено голяма циклова порция нещата станаха. Но в началото гълташе към 11 а сега е вече на 9 и чувствително намали пушенето. Даже и играенето на оборотите като пуснеш педала изчезва. А капака на изненадите беше че на моята помпа и на помпата дето взех от 155 цата на Дани буксите са различни
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщение
            Аз имам 155 2.5TD от шест години и досега съм дал за ремонти само около 7 000лв иначе колата е страхотна ама да си я гледаш от терасата.А за скритите дефекти какво да кажа освен че тя цялата кола си е един скрит дефект
            Не ща да чета всичко, щото и това ми стига!
            По-надолу има и още!
            Да не си отварям устата, че ще стане мазало, щото е след 21.30 и си правя алкохолни експерименти.
            Трябва да си ненормален или просто тъп, да инвестираш 6000-7000 хил. лева, в таратайка, която не те кефи!
            Аз не бих се съобразил с мнението на човек, който не е наясно с това, което иска!
            Иначе 155 е славна кола, с доказани качества!
            Не карам такава, щото ми е голяма, а по-малкото и братче ми пасва , като ръкавица!
            Духа им , обаче е същия!
            Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:51. Основание: алкохолна деменция, породила правописни грешки
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              По-надолу има и още!
              Да не си отварям устата, че ще стане мазало, щото е след 21.30 и си правя алкохолни експерименти.
              Трябва да си ненормален или просто тъп, да инвестираш 6000-7000 хил. лева, в таратайка, която не те кефи!
              Аз не бих се съобразил с мнението на човек, който не е наясно с това, което иска!
              Не карам такава, щото ми е голяма, а по-малкото и братче ми пасва , като ръкавица!
              Духа им , обаче е същия!
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• mordohy за президент !!!!!
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

По-надолу има и още!
                  Духа им , обаче е същия!
                  Мисля, че този коментар беше един от най-добрите, които съм чел тук ! Нямам какво повече да кажа, мисля че и собственика на таратайката също

П.П : Най-доброто беше с алкохолните експерименти !!!
                  Last edited by aRm; d.m.y г., 02:13.
                  Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    mordohy за президент !!!!!
                    Много е силен спор няма.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Днес ми предложиха една 155-ца 2.5тд 95г за 800лв и мислех да я купя за сина, понеже скоро ще вземе книжка, но той държи да е бензинка и то 33-ка, като моята бивша бегачка.
                      Ако някой има интерес към дизела, мога да съдействам.
                      Колата е червена, в движение, с виещ преден десен лагер и се продава спешно.
                      Алфа Ромео не е за всеки, та съм се отказал да навлизам в подробности и да убеждавам когото и да било, че си струва.
                      Last edited by raoccars; d.m.y г., 22:01.

Comment

• Хмммм... колега, мен ме интересува сериозно, ако можеш да кажеш две думи на лично за колата.
                        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Първоначално публикувано от raoccars Покажи съобщение
                          Днес ми предложиха една 155-ца 2.5тд 95г за 800лв и мислех да я купя за сина, понеже скоро ще вземе книжка, но той държи да е бензинка и то 33-ка, като моята бивша бегачка.
                          Алфа Ромео не е за всеки, та съм се отказал да навлизам в подробности и да убеждавам когото и да било, че си струва.
                          Да го беше повозил да видим тогава какво щеше да каже
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от raoccars Покажи съобщение
                            Днес ми предложиха една 155-ца 2.5тд 95г за 800лв и мислех да я купя за сина, понеже скоро ще вземе книжка, но той държи да е бензинка и то 33-ка, като моята бивша бегачка.
                            Съвета ми е да вземете 155ца пред 33ка.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Прави сте колеги,знамНо много голфчета а и разни други претенденти получаваха комплекси от 33-ката на старта, и от там му е мерака на Жорко.Даже веднъж на сфетофара един позеленя в едно Q7 докато не издрапа пред мен
                              155 е далеч по комфортна и ако зсависи от мен, да, но нека първо да строши' един боксер

Comment

По-надолу има и още!
                                Духа им , обаче е същия!
                                Време беше да се запишеш батече тук верно на мазало тръгна
                                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X